назад
09.10.15

Менський МЦ продовжує налагоджувати співпрацю

Громад орг9 жовтня 2015 року директор Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анатолій Єрмоленко, в рамках запланованих робочих зустрічей, відвідав Коропську районну газету «Нові горизонти», де зустрівся з колективом газети та її редактором Людмилою Ковальчук.

Анатолій Анатолійович та Людмила Володимирівна обговорили питання висвітлення інформації про Менський МЦ на шпальтах районного видання. Також при зустрічі були обговорені питання організації спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, отримання безоплатної вторинної правової допомоги особами, які належать до суб’єктів права на безоплатну правову допомогу.
Результатом зустрічі стала домовленість про співпрацю та підписаний Меморандум.
Цього ж дня директор Менського місцевого центру Анатолій Єрмоленко зустрівся з генеральним директором громадської організації «Агенція регіонального розвитку Коропщини» Анатолієм Михайловим.
На зустрічі обговорювались питання надання безоплатної вторинної правової допомоги, організації спільних заходів, щодо підвищення рівня правової поінформованості громадян на захисті своїх прав та підписано Меморандум про співпрацю. Анатолій Михайлов виявив сподівання на подальшу плідну співпрацю на благо громадян Коропщини.ГОНАШ КРАЙ