назад

Працівники Менського МЦ здійснили робочу виїзд до смт.Короп

Районна рада коропЗ метою забезпечення рівного доступу та реалізації права осіб на безоплатну вторинну правову допомогу Менським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги 8 жовтня 2015 року було проведено виїзний прийом громадян Коропського району.

В приміщенні Коропського районного управління юстиції прийом та консультування громадян здійснили директор Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анатолій Єрмоленко, начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Менського МЦ Дмитро Сенченко та заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги роботи з адвокатами Роман Драгун.
Після закінчення прийому громадян працівниками центру було проведено інформування населення на вулицях смт Короп. Під час спілкування із жителями Коропа було роз’яснено поняття вторинної правової допомоги, повідомлено про категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, ознайомлено з порядком її надання, наведено приклади та надано відповіді на запитання. Після спілкування зацікавленим було залишено флаєра і листівки «безоплатна правова допомога» .
Також, в рамках робочого виїзду Анатолій Єрмоленко зустрівся з начальником Коропського районного управління юстиції Наталією Ющик, головою районної ради Михайлом Мазуренком, завітав до районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді де зустрівся з працівниками центру та поспілкувався з директором Наталією Величко. Під час зустрічей було обговорено робочі та практичні питання інформування населення про роботу Менського МЦ та організації спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, а також отримання безоплатної вторинної правової допомоги особами, які належать до суб’єктів права на безоплатну правову допомогу, що визначені пунктами 1, 2, 8-12 статті 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу». На стендах згаданих установ розміщено плакати з інформацією щодо отримання безоплатної вторинної правової допомоги та контактами Менського місцевого центру. Кульмінацією плідних робочих зустрічей стало підписання Меморандумів про співпрацю.Юстиція 08Юстиція 2Молобь сімьяIMG 3199