назад
14.12.15

Менський МЦ в рамках Всеукраїнського тижня права відвідав ХІІ мандрівний Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини

PB03191912 грудня 2015 року начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Менського місцевого центру з надання БВПД Альона Римар в рамках Всеукраїнського тижня права та за запрошенням громадської організації «ГРОМ», з якою Менський МЦ працює за підписаним Меморандумом про співпрацю, відвідала ХІІ мандрівний Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини, який пройшов в Центрі культури та дозвілля молоді Менської районної ради.

На заході демонструвались два документальні фільми, що піднімали тему порушення прав людини та над якими кожен з присутніх мав змогу замислитися та обговорити з учасниками фестивалю. Кожному надавалася можливість висловити свою думку з цього питання.

Мета Мандрівного фестивалю – сприяти популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні.

З метою інформування громадян щодо порядку користування правом на БВПД було залишено інформаційні буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».