назад

Менський МЦ відвідав з робочим візитом Новгород-Сіверський

23092015 122 вересня 2015 року директор Менського МЦ з надання БВПД Анатолій Єрмоленко та начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Дмитро Сенченко відвідали з робочим візитом м. Новгород-Сіверський. В ході робочого візиту працівники Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги інформували гостей та жителів Новгород-Сіверського на вулицях міста щодо діяльності центру, категорії осіб, які належать до суб’єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу, відповідали на запитання. Зацікавлені отримали інформаційні листівки з адресою та телефоном центру.

В рамках робочого візиту Анатолій Єрмоленко зустрівся з головою Новгород-Сіверської районної ради Олегом Бондаренком та начальником управління соціального захисту населення Новгород-Сіверської РДА Ганною Гавриленко. По закінченню зустрічей було підписано Меморандуми про співпрацю.
Також працівники центру завітали до міськрайонного управління юстиції та до районної державної адміністрації м. Новгород-Сіверська де зустрілися з працівниками даних установ. Анатолій Єрмоленко нагадав поняття вторинної правової допомоги, повідомив про категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, ознайомив з порядком її надання та відповів на запитання. На зустрічах були обговорені питання організації спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав та домовлено про підписання Меморандумів про співпрацю.23092015 323092015 223092015