назад
24.09.15

Третій київський місцевий центр провів зустріч із адвокатами, виявившими бажання бути залученими до співпраці в рамках системи БВПД міста Києва

present 1

22 вересня 2015 року командою Третього  київського місцевого центру з надання БВПД було проведено робочу зустріч з адвокатами, які виявили бажання взяти участь у 8-му конкурсі з відбору адвокатів, які залучатимуться до надання БВПД у місті Києві. На зустріч були запрошені адвокати, які виявили бажання подати документи на конкурс та які вже працюють в системі БВПД.


Із вступним словом до запрошених звернувся директор центру Рудих Ю.А. Коротко розповівши про мету зустрічі, надав слово заступнику начальника відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Хоріщенко В.Г., якою було презентовано систему безоплатної правової допомоги та її переваги для адвокатів.

Після презентації учасники зустрічі мали змогу поставити питання заступнику начальника відділу забезпечення якості правової допомоги Регіонального центру з надання БВПД у м. Києві Черновій О.О. Під час зустрічі адвокати Сологуб В.Л.,Оженко О.Г., Дрюк О.М., Шалімов Л.О. поділилися власним досвідом роботи в системі БВПД, активно пропагуючи її суспільну значущість. 

present 2

Далі зустріч відбувалась у форматі «запитання-відповідь», між адвокатами виникло жваве обговорення переваг системи БВПД як в кримінальних, так і цивільних та адміністративних справах. За результатом зустрічі всі запрошені адвокати виявили бажання взяти участь у конкурсі.



 

Приєднуйтесь до офіційної сторінки Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві у Facebook