назад

Мешканці Бережківської сільської ради отримали юридичну допомогу

gol

Керівник Дубровицького бюро правової допомоги Юлія Сидоришина провела виїзний прийом громадян на базі Бережківської сільської ради.

Місцеві жителі зверталися за кваліфікованими юридичними консультаціями, що стосувалися питань оформлення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, приватизації житлових будинків, а також порядку нарахування та виплати відпускних. 

Мешканці сільської ради отримали відповідні роз’яснення, а також дізналися про функціонування в Дубровицького бюро правової допомоги, де можна отримати не тільки безоплатну первинну правову допомогу (консультації та роз’яснення), а й подати звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги.

1

Також Юлія Сидоришина зустрілася з педагогічним колективом Бережківської ЗОШ І-ІІІ ст. та розповіла їм про порядок отримання адвоката за рахунок держави, про систему безоплатної правової допомоги та діяльність Дубровицького бюро. Коли виникла необхідність надати роз’яснення щодо питань спадкового права, фахівець радо проконсультувала жінку, яка звернулася, та пояснила їй порядок спадкування.

Довідково. Дубровицьке бюро правової допомоги знаходиться за адресою м. Дубровиця, вул. Воробинська, 9 (приміщення районної бібліотеки), тел. (03658) 2-00-06, (068) 085-13-52.