назад

Мешканці с. Карапчів отримали фахові консультації та роз’яснення щодо розв’язання своїх правових проблем

Чергове виїзне консультування для мешканців сільської місцевості організували фахівці системи безоплатної правової допомоги краю. Цього разу роботу виїзного консультаційного пункту було організовано на базі Карапчівської загальноосвітньої школи-інтернату Глибоцького району.

11-1Про правові послуги, які надають центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги, категорії осіб, які мають право отримати безоплатну вторинну правову допомогу, порядок подання звернення та, власне, організацію надання такої правової допомоги, розповіла головний спеціаліст Глибоцького бюро правової допомоги Євдокія Марунцелу.

Окрім цього, кожному громадянину, який звернувся по допомогу під час прийому Євдокія Марунцелу надала фахові консультації та роз’яснення. Як з’ясувалося, переважна більшість громадян, які прийшли на прийом, цікавилися вирішенням питань трудового, сімейного та іншого цивільного права.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Глибоцького бюро правової допомоги можна за адресою: м. Глибока, вул. Борцям за волю України, 2а. Контактний телефон: (0 3734) 2-41-40.

Також можна скористатися послугою Skype-зв’язку. Для цього необхідно зазначити логін «Глибоцьке бюро правової допомоги» або «hlybotske@legalaid.cv.ua».

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).