назад

Мешканці селища Торчин Луцького району отримали правову допомогу

Torchin 124 листопада 2017 року в рамках роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги працівники Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з представниками Головного територіального управління юстиції у Волинській області здійснили черговий виїзд до селища Торчин Луцького району.

Громадян, які звернулися у цей день за правовими консультаціями, цікавили питання оформлення права власності на земельну ділянку (пай), термінів реєстрації оренди та порядку внесення змін до Реєстру речових прав на нерухоме майно, прийняття та оформлення спадщини у випадку пропущення строку на її прийняття тощо. Усі охочі отримали консультації з питань правового характеру, які їх турбували.

Torchin 1

З метою популяризації правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» у приміщенні Торчинської селищної ради розміщено інформаційні матеріали щодо надання безоплатної правової допомоги та іншу актуальну правову інформацію для громадян.

Довідково:
Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7, тел. (0332) 77-07-17, е-mail: lutsk1.volyn@legalaid.lt.ua