назад

Мешканці яких районів Закарпаття найбільше звертаються за безоплатною правовою допомогою?

LegalAid    Ми підбили підсумки перших трьох місяців 2016 року, і підрахували, з яких районів Закарпаття до місцевих центрів з надання БВПД звертається найбільше людей. 

 Ужгородський місцевий центр

з надання безоплатної вторинної правової допомоги

    За період з 1 січня по 31 березня 2016 року до Ужгороського МЦ звернулося 178 осіб. Нагадаємо, що юрисдикція цього центру розповсюджується на міста Ужгород та Чоп, а також на Ужгородський, Перечинський та Великоберезнянський райони.

uzhgorod

Мукачівський місцевий центр

з надання безоплатної вторинної правової допомоги

    Юрисдикція Мукачівського місцевого центру – Мукачівський, Берегівський,  Іршавський, Свалявський та Воловецький райони. За перші три місяці до цього центру звернулося 198 осіб. Найбільшу частку складають жителі Мукачева та Мукачівського району.

mukachevo

Хустський місцевий центр

з надання безоплатної вторинної правової допомоги

     Що ж стосується роботи Хустського місцевого центру, то за січень-лютий до нього звернулося 236 осіб. Нагадаємо, юрисдикція центру – Хустський, Виноградівський, Рахівський, Тячівський та Міжгірський райони.  

khust

     Нагадуємо, що отримати безкоштовну юридичну консультацію, а також, якщо ви належите до суб’єктів права на БВПД, і адвоката за рахунок держави, ви можете в одному із місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги на Закарпатті:

Ужгородський місцевий центр: 88017, м.Ужгород, вул.Загорська, 51

Мукачівський місцевий центр: 89600, м.Мукачево, вул.Горького, 25

Хустський місцевий центр: 90400, м.Хуст, вул.Карпатської Січі, 53а

    Також отримати відповіді на запитання, які стосуються безоплатної правової допомоги – змін в законодавстві, уточнити категорії осіб, що мають право на безоплатну правову допомогу та інші – можна, зателефонувавши на єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).