назад

Мешканців Красилівщини консультували онлайн

20160526 100941     26 травня у Старокостянтинівській центральній районній бібліотеці на базі пункту вільного доступу до мережі Інтернет відбулося Skype-консультування громадян з правових питань.

     Під час Skype-консультування відвідувачі Красилівської центральної районної бібліотеки мали змогу задати питання, які їх цікавлять, працівникам Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги — головному спеціалісту відділу організації надання безоплатної вторинної допомоги та роботи з адвокатами Марії Гаврилюк і начальнику відділу попередньої роботи з клієнтами Віті Сучок.

     Мешканців Красилівщини цікавили переважно способи вирішення правових проблем, що стосуються соціального захисту. Відповівши на питання, Марія Гаврилюк детально роз’яснила порядок звернення до центрів безоплатної вторинної правової допомоги, зокрема, зазначила, які категорії громадян можуть скористатися послугами адвоката за рахунок держави, а також які документи потрібно подавати до центру на підтвердження свого права на безоплатну вторинну правову допомогу.