назад

Жителів Млинівщини консультували через Skype

golovna

Для розширення доступу громадян до безоплатної правової допомоги Дубенський місцевий центр провів он-лайн консультування жителів Млинівщини.

Захід відбувся у рамках програми «Бібліоміст» на базі Млинівської районної бібліотеки. У роботі дистанційного пункту консультування взяв участь участі адвокат, який співпрацює з Дубенським місцевим центром, Володимир Новосад та начальник відділу Дубенського МЦ Юрій Чорномаз.

 

3

Фахові юристи та адвокат відповіли на запитання жителів сіл Малі Дорогостаї, Пугачівка та Довгошиї. Питання стосувались оформлення спадщини, майнових, договірних відносин, земельного права. Зокрема, громадян цікавили спори з приводу поновлення строків позовної давності для прийняття спадщини, відсудження аліментів, розірвання договору оренди, припинення трудових відносин тощо.

В ході проведення дистанційного спілкування досягнуто домовленості відвідати ті куточки Млинівського району, сільські бібліотеки яких не мають можливості підключитися до інтернет-мережі, але мешканці яких бажають отримати правову допомогу.

Для довідки. Дубенський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги працює за адресою м. Дубно, вул. Грушевського, 171 Б, (пн-пт. з 9-00 до 18-00). Телефони: (03656) 2-10-05, (097) 009-47-03, (095) 947-34 95, (063) 965-85-50.

1