назад
14.03.16

Мешканцям Чемеровеччини розповідали про право на безоплатну правову допомогу та надавали правові консультації

DSC 0412     Працівники Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД провели виїзний прийом громадян та низку робочих зустрічей у Чемеровецькому районі.

     Заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Кам’янець-Подільського місцевого центру Тетяна Петрунькова та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Вадим Пархоменко з робочим візитом побували на Чемеровеччині.

     Виїзний прийом громадян провели у приміщенні Чемеровецького районного управління юстиції, куди за правовою допомогою звернулося четверо громадян.  Питання, у вирішенні яких вони потребували фахової допомоги, стосувалися сімейних правовідносин, виконання виконавчого провадження та оформлення спадщини.

     Під час зустрічей Вадима Пархоменка з начальником відділу ДРАЦС Чемеровецього РУЮ та начальником Чемеровецького поштового відділення домовились про  налагодження активної співпраці у сфері надання правової допомоги мешканцям громади.

     Про необхідність якісної взаємодії говорили і під час зустрічі з директором Чемеровецької районної бібліотеки. Тож найближчим часом планується підписання відповідного меморандуму.

     Презентувати діяльність Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД фахівці завітали й до Орининської сільської ради, що у Кам’янець-Подільському районі. Працівникам сільради розповіли про функції системи безоплатної правової допомоги в Україні, порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги в кримінальних, цивільних та адміністративних справах, ознайомили з переліком категорії осіб, яким надається така допомога, а також порядком звернення громадян до місцевого та регіонального центрів.

{gallery}img/novyny/2016/03_Berezen/14_1{/gallery}