назад

Позитивне рішення сесії Броварської міської ради

Відбулось пленарне засідання 8 чергової сесії Броварської міської ради, в якому взяв участь в. о. директора Броварського місцевого центру з надання БВПД Березинець В.В.

До порядку денного включено питання затвердження Програми безоплатної правової допомоги населенню міста Бровари на 2016 рік.

Виступаючи перед депутатами та присутніми на сесії Броварської міської ради, в.о. директора В.В. Березинець, розповів про роботу системи безоплатної допомоги в Україні та перспективи її розвитку, а також обґрунтував необхідність прийняття програми, наголосивши при цьому, як важливо, щоб правова допомога була доступною для людей, які її потребують.

Основними завданнями прийнятої програми — удосконалення нормативно-правової бази, що регулює функціонування системи безоплатної правової допомоги; проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії серед суб’єктів права на безоплатну правову допомогу; забезпечення функціонування в місцевих органах виконавчої влади мережі громадських приймалень первинної правової допомоги.

Депутати Броварської міської ради одноголосно проголосували за прийняття Програми.

Прийняття даної програми дозволить значно спростити доступ громадян до безоплатної правової допомоги та підвищити правову обізнаність серед населення.