назад

Переваги системи безоплатної правової допомоги: презентація у адвокатському середовищі

11 березня 2016 року начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Уманського МЦ з надання БВПД Віктор Квасюк та головний спеціаліст відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Уманського МЦ з надання БВПД Ірина Однокоз провели робочу зустріч з помічниками адвокатів міста Умані, Уманського району, з метою роз’яснення та залучення їх до системи надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Відповідно до програми робочої зустрічі, Віктор Квасюк провів презентацію на тему «Переваги системи безоплатної правової допомоги». Поінформовано про порядок і умови проведення конкурсу та вимог до професійного рівня адвокатів, акцентовано увагу на перевагах співпраці з центром. Іриною Однокоз надані роз’яснення щодо подання звітності, розрахунків та порядку оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів.

На звершення заходу претендентам передані презентаційні матеріали щодо проведення конкурсу та переваг роботи в системі БВПД, методичні рекомендації для адвокатів щодо здійснення захисту, гарантованого державою.