назад

Мешканцям Красилівщини надали правові консультації

20160120 100843     Начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Віта Сучок та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД Євгеній Грабчук 20 січня провели виїзний прийом громадян в приміщенні Красилівського районного управління юстиції.

     Під час прийому надано правові консультації дев’ятьом громадянам та прийнято два звернення про надання БВПД. Питання, які потребували фахової допомоги, стосувалися оформлення права власності на житловий будинок, визнання батьківства та встановлення факту родинних відносин, оформлення спадщини та порядку надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства. В ході прийому відвідувачам також роздали друковані матеріали з інформацією по те, хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу, які правові послуги можна отримати в центрі та куди необхідно звертатися для отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Того ж дня Євгеній Грабчук провів робочу зустріч з начальником служби у справах дітей Красилівської РДА Ольгою Тимченко та начальником управління соціального захисту населення Красилівської РДА Іваном Книшем. Темою розмови  була діяльність Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД. Йшлося, зокрема, про порядок звернення до центру та перелік суб’єктів, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

{gallery}img/novyny/2016/01_Sichen/23{/gallery}