назад

Хмельницький місцевий центр з надання БВПД і “Фонд родини Кольгофер” провели спільний виїзний прийом

IMG 1951     20 січня начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Хмельницького місцевого центру з надання БВПД Ірина Ярусевич та  представник “Фонду родини Кольгофер” Юрій Туровець провели спільний виїзний прийом громадян на території Грушковецької та Козачківської об’єднаної територіальної громади.

     За правовими консультаціями до фахівців звернулися десятеро громадян. Вони потребували допомоги у вирішенні питань, що стосувалися, зокрема, поновлення строку на прийняття спадщини, оформлення права власності на житловий будинок, порядку та норм приватизації земельних ділянок.

     Крім того, було проведено робочу зустрічі із в. о. старости на території сіл Грушківці та Бохни Ярославом Сторожуком та в. о. старости на території сіл Козачки, Анютине та Варенка А. А Дідиком. Під час зустрічей сторони домовились про подальшу співпрацю у питаннях надання безоплатної вторинної правової допомоги особам, що є суб’єктами права на її отримання.

     Після завершення консультування Ірина Ярусевич провела величне інформування громадян, мета якого — інформування населення зазначених сіл про систему безоплатної вторинної правової допомоги.