назад

Зустріч із працівниками культури міста Буринь

160122 11Представники Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги 22 січня провели правознавчу зустріч з працівниками Буринської центральної районної бібліотеки та викладачами школи мистецтв.

Директор центру Олександр Муха та начальники відділу попереднього прийому громадян Дмитро Соляник та відділу взаємодії із суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Валентина Волік розповіли присутнім про особливості роботи центру, про категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

Присутніх цікавили питання пенсійного забезпечення, змін до податкового кодексу, експертної оцінки землі та особливості її оформлення, переоформлення спадщини. Представники центру надали вичерпні відповіді з усіх питань. Інформаційні матеріали «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати», які отримали учасники зустрічі, дадуть змогу більш детально ознайомитися із соціальною програмою Уряду України, що гарантує людям ефективний захист їхніх прав.

Результатом зустрічі є домовленість про співпрацю в рамках діяльності правового клубу, який діє при книгозбірні Буринської центральної районної бібліотеки.