назад

18 лютого 2018 року в приміщенні Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області пройшла робоча зустріч фахівців Регіонального та Херсонського місцевого центрів з надання БВПД.

Під час зустрічі, в якій взяли участь директор Регіонального центру Марина Єлисєєва, заступник начальника відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Олена Середенко, головний бухгалтер Тетяна Касьян та начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Херсонського місцевого центру Олена Янощук, обговорили робочі моменти, а саме: порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги відповідно до Закону України «Про надання БВПД».

Заступник начальника відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Олена Середенко звернула увагу на ключові моменти порядку оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

1

Крім вирішення загальних питань, Олена Янощук отримала необхідні методичні рекомендації щодо забезпечення якості роботи відділу, яким керує, та поділилась власним баченням та пропозиціями з цього приводу.