назад

Міністр юстиції відкрив Бюро правової допомоги у Новояворівську

Buro19 серпня, на Спаса, Львівщину у рамках робочого візиту відвідав Міністр юстиції України Павло Петренко.

Спершу очільник Мін’юсту провів нараду з новообраними керівниками бюро правової допомоги Львівщини, на якій були присутні директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський, губернатор Львівщини Олег Синютка, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігор Микитин, начальник Головного управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський, директори місцевих центрів з надання БВПД та керівництво Яворівщини.

nadada 2 

Павло Петренко урочисто відкрив перше у Львівській області бюро правової допомоги у м. Новояворівськ.

Vidkryttia

“Приємно бачити молодих і перспективних людей, які прагнуть до нового, до розвитку”, – привітав керівників бюро правової допомоги Міністр юстиції. “Всі ви пройшли конкурс, який відбувався прозоро, відкрито, дехто вперше у державній структурі – і це добре, адже ви принесли нове», – підкреслив Павло Петренко.

Директор регіонального центру з надання БВПД у Львівській області Ігор Микитин також виступив з привітальним словом до новопризначених керівників Новояворівського бюро правової допомоги.

Vstup

За словами Міністра юстиції, новостворені бюро правової допомоги повинні здобути авторитет мешканців і до кожної ситуації підходити індивідуально.
«Ми є одна команда юристів», – наголосив Павло Петренко.

komanda

Нагадаємо, реформа територіальних органів юстиції є наступним логічним етапом децентралізації послуг Міністерства юстиції України з одночасним розширенням доступу до безоплатної правової допомоги та підвищенням її якості. Бюро правової допомоги є третьою ланкою у системі правової допомоги – структурними підрозділами місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. На Львівщині 24 таких бюро відчиняють двері уже з 1 вересня.