назад

Міжрегіональна співпраця Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги

RC Zakarpat 215 грудня 2017 року у Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області завітали представники центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Закарпатської області – директор Мукачівського місцевого центру з надання БВПД Костянтин Молнар та директор Ужгородського місцевого центру з надання БВПД Михайло Давиденко.

Зустріч мала на меті обмін кращими формами та методами роботи між Центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги Львівської та Закарпатської областей.

Костянтин Молнар та Михайло Давиденко зустрілись з директором Регіонального центру Ігорем Микитиним та його заступником Вірою Іськович, обговоривши у контексті співпраці актуальні питання діяльності Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги обох областей.

Представники Львівської та Закарпатської системи безоплатної правової допомоги обмінялись досвідом у сфері захисту громадян у кримінальному та цивільному процесі, якісного надання правової допомоги з метою підвищення правових знань територіальних громад.

Напередодні директори місцевих центрів Закарпаття відвідали Перший та Другий львівські місцеві центри.

2 Сentr Zakarpattia

2 Centr Zakarpattia2

Нагадаємо, за інформацією з питань одержання правової допомоги звертайтесь у Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).