назад

Мобільна група з надання безоплатної правової допомоги відвідала Рівненський район

гол

У Рівненській області, відповідно до затвердженого графіку, продовжують проводитися виїзди з метою надання адресної безоплатної правової допомоги незахищеним верствам населення в рамках реалізації національного правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Так, вчора, 12 квітня, заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Рівненській області Сергій Іллюк, заступник начальника ГТУЮ Наталія Яцюк та фахівець Департаменту соціального захисту населення Рівненської ОДА Інна Бойко провели виїзд у Рівненський район.

Зокрема, адресну безоплатну правову допомогу отримали незахищені верстви населення у Рівненському геріатричному пансіонаті у селі Боянівка. Людей цікавили питання щодо порядку поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, безоплатної передачі земельних ділянок у власність, а також питання щодо посвідчення посадовими особами органів місцевого самоврядування довіреностей. 

1

Також прийом громадян для надання правових консультації та роз’яснень з актуальних питань та зустріч з працівниками відбулись у Заборольській сільській раді. Місцевих жителів цікавили питання щодо новації Мін’юсту, зокрема у сфері захисту прав дитини на гідне утримання, захист прав жінок та дітей від домашнього насильства , виконання рішення суду, а також те, де можна отримати безоплатну правову допомогу.

2

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).

Більше інформації про проект «Я МАЮ ПРАВО!» на сайті prаvo.minjust.gov.ua та за номером 0 800 213 103 – єдиного контакт-центру системи надання безоплатної правової допомоги.