назад

Мобільна точка доступу до правової допомоги працювала в селі Затурці Локачинського району

zz224 листопада 2017 року в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та згідно з графіком роботи мобільних точок доступу, в тому числі щодо захисту речових прав на землю сільськогосподарського призначення та роз’яснення антирейдерського законодавства, головний спеціаліст Локачинського бюро правової допомоги Наталія Лотоцька спільно з працівниками Головного територіального управління юстиції у Волинський області працювали в Затурцівській сільській раді Локачинського району.

Учасники робочої групи провели зустріч з посадовиими особами сільської ради. Присутніх цікавили питання порядку виділення земельних ділянок учасникам АТО, передача земельних ділянок у власність або користування, оформлення права власності, зняття з реєстрації майна конунальної власності.

zz1

Представники мобільної точки доступу акцентували увагу присутніх на основних етапах реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!» та на ключових його напрямках на найблищу перспективу: вільному доступі до правосуддя, захисті права власності, методах запобігання корупції.

zz2

Усі бажаючі отримали консультації з питань правового характеру. Крім того, серед присутніх були розповсюджені інформаційно-роз’яснювальні матеріали про систему безоплатної правової допомоги, а також буклети, підготовлені Міністерством юстиції України та Головним територіальним управлінням юстиції у Волинській області, зокрема, щодо порядку розгляду скарг у сфері державної реєстрації.

Довідково:
Володимир-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Устилузька, 19. Тел. (03342) 3-80-11. E-mail: volodymyr-volynskyy.volyn@legalaid.lt.ua

Локачинське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт Локачі, вул. Героїв Майдану, 1. Тел. (03374) 3-01-34. E-mail: lokachynske@legalaid.lt.ua