назад

Мобільна точка доступу у Фастівському районі

    20.02.2018 із метою реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» заступником начальника відділу «Фастівське бюро правової допомоги» Павленко С.А. проведено спільний виїзний прийом громадян у Скригалівській та Веприцькій сільських радах Фастівського району Київської області разом з в. о. начальника Ларіної Ірини Іванівни, завідуючою юридичного сектору Анною Дерюгіною Фастівського об’єднаного Управління ПФУ Київської області, начальником Фастівського міськрайонного відділу ДРАЦ ГТУЮ у Київській області Ольгою Скурською, завідуючою Фастівської районної державної нотаріальної контори ГТУЮ у Київській області Світланою Бігіч та заступника начальника Фастівського міськрайонного відділу ДВС ГТУЮ у Київській області Катериною Кузнецовою.

    Зокрема, під час прийому були надані ґрунтовні консультації з приводу строків прийняття спадщини та спадкування за заповітом; земельних питань щодо порядку виготовлення технічної документації на земельні паї; соціальних питань щодо підстав та порядку призначення субсидії у 2018 році; щодо підстав та порядку написання заяви до Національної поліції за фактом вчинення кримінального правопорушення; прав та обов’язків потерпілого у кримінальному процесі; строків подання апеляційної скарги на рішення суду 1-ї інстанції; роз’яснення порядку стягнення заборгованості за виконавчим відповідно до Закону України «Про виконавче провадження» та з не правових питань щодо порядку підстав отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

    В цілому, під час виїзного прийому правову допомогу отримало 7 осіб. У ході виїзного прийому розповсюджено інформаційні матеріали, зокрема плакати, буклети та брошури щодо проекту «Я МАЮ ПРАВО».