назад

У Золотоноші «Молодіжний журналістський клуб» уклав угоду про співпрацю з місцевим центром з надання БВПД

zol-jourclub2Днями фахівці Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели круглий стіл зі школярами та студентами міста, які роблять перші спроби у журналістиці. Під час зустрічі її учасники домовилися про запровадження юридичних рубрик в онлайн виданнях міста з роз’яснення правових питань, які цікавлять золотонісців.

«Молодіжний журналістський клуб» – це проект, який у Золотоноші реалізовує Служба у справах дітей, молоді та спорту разом з Корпусом Миру США. Клуб об’єднує 15 хлопців та дівчат, які навчаються у школах та інших закладах освіти міста, а також готують журналістські матеріали з актуальних питань, що турбують містян.

zol-jourclub2

«Для підвищення правової свідомості українців та інформування громадян щодо захисту їхніх прав у повсякденному житті, в рамках просвітницького проекту Мін’юсту «Я маю право!», було досягнуто домовленості про запровадження постійної юридичної рубрики з роз’яснення правових питань, які цікавлять мешканців міста», – повідомила Тетяна Жалобна, начальник відділу Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Правові консультації щодо застосування тих чи інших норм чинного законодавства надаватимуть юристи місцевого центру та адвокати системи безоплатної правової допомоги.     

Відеорепортажі та інтерв’ю з правовими роз’ясненнями будуть публікувати в соціальних мережах та онлайн-виданнях міста.