назад

Робота на результат: виїзний прийом та адресна правова допомога

distant receipt 121 лютого директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олександром Грабаром провели виїзний прийом громадян у с. Вільськ Черняхівського району.

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда під час прийому ознайомив селян із системою безоплатної вторинної правової допомоги, а також порядком звернення за наданням безоплатної вторинної правової допомоги.

Подібні прийоми проводяться регулярно, бо така форма роботи є ефективною та необхідною адже фахову правову допомогу надають на місці. Людей цікавили порядок виділення земельної ділянки та оформлення житлового будинку, питання спадщини, отримання свідоцтва про інвалідність після побутової травмиінші питання. Усі, хто прийшов на прийом отримали фахову юридичну консультацію.

Під час виїзного прийому мешканцям Вільська та працівникам сільської ради розповіли про загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я маю право!».

У той же день Олександр Гербеда, Олександр Грабар надали адресну правову допомогу двом мешканцям Вільська та Черняхова. Чоловіка цікавили питання приватизації земельної ділянки на якій збудований будинок. А жінка цікавилась порядком стягнення аліментів з колишнього чоловіка.

distant receipt 2 distant receipt 3
distant receipt 4