назад

Мобільна точка доступу у Переяслав-Хмельницькому районі

    17.05.2018, на виконання спільного наказу Головного територіального управління юстиції у Київській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області проведено роботу мобільної точки доступу в Переяслав-Хмельницькій міській та Дем’янецькій сільській радах.
    До мобільної точки доступу звернулось 26 осіб з питань: соціального забезпечення, спадкового, сімейного, земельного, трудового, житлового та договірного права.
Під час прийому громадяни також були поінформовані про проект «Я МАЮ ПРАВО».

     Роботу мобільної точки забезпечено: начальником Переяслав – Хмельницького бюро правової допомоги О.Задорожнім, спільно із завідувачем Переяслав-Хмельницькою районною державною нотаріальною конторою Я.Коляденком, начальником Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу ДВС ГТУЮ у Київській області Г.Соколовим, в.о. начальника Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Київській області Н.Хандошко та першим заступником начальника Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Київській області Т.Бугай.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Всі бажаючі мали можливість отримати роздаткові матеріали, зокрема буклети та брошури за темами проекту «Я МАЮ ПРАВО».