назад

«Мобільні точки доступу до БПД» на Сторожинеччині

11-19 жовтня 2017 року працівники Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечили роботу «мобільних точок доступу до БПД» у Сторожинецькій міській раді, Чудейській сільській раді та Красноїльській селищній раді.

Фахівці системи безоплатної правової допомоги розповіли про захист прав аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі. Також вони прохали принагідно нагадати жителям Строжинця, а ще сіл Чудей та Красноїльськ, що отримати безоплатну первинну правову допомогу має право кожен українець. Пояснили, хто має право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

1-2Опісля відповідних зустрічей фахівці системи безоплатної правової допомоги провели вуличне інформування громадян на тему «Я маю право». Буковинцям розповідали про їхні права, роздали буклети та інформаційні матеріали.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна за адресою: м. Чернівці, вул. Університетська, 1, тел. (0 372) 51-36-12.

До фахівців Сторожинецького бюро правової допомоги можна звертатися за адресою: м. Строжинець, вул. Чернівецька, 6а,тел.(03735)2-28-99.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).