назад

Відбулося засідання Керівної ради директорів системи надання БВПД Житомирщини

KR319 жовтня у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області відбулося засідання Керівної ради директорів системи надання БВПД Житомирщини.
Окрім членів Керівної ради на засіданні були присутні головний бухгалтер Регіонального центру Ольга Березовська, начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Олена Герасименко, начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Олена Вовнюк. Засідання пройшло під головуванням заступника директора Регіонального центру Наталії Радушинської.

На порядку денному розглядались питання:
 звіт про виконання плану діяльності з надання безоплатної правової допомоги у Житомирській області регіональним та місцевими центрами за ІІІ квартал 2017 року;
 обговорення проблемних питань, що виникають при прийнятті, реєстрації та опрацюванні актів надання безоплатної вторинної правової допомоги;
 моніторинг діяльності місцевих центрів;
 різне.
Також заступник директора Регіонального центру Наталія Радушинська підвела підсумок виконання плану роботи Регіонального та місцевих центрів за ІІІ квартал 2017 року.

KR2 KR1