назад

Мобільний пункт консультування, організований працівниками Галицького бюро правової допомоги, 25.07.2017 року запрацював у селах Нові Скоморохи, Нараївка та Кінашів Галицького району.

Світлина від Івано-Франківський місцевий центр з надання БВПД.Забезпечення доступу громадян до безоплатної правової допомоги, а особливо жителів віддалених сіл – одне із завдань новостворених бюро правової допомоги. На практиці це реалізується шляхом організації мобільних та дистанційних пунктів консультування у сільських та селищних радах, куди звертаються люди із різними правовими питаннями. Саме завдяки таким заходам жителі громад можуть отримати правові консультації та роз’яснення, а соціально незахищені громадяни подати звернення на безоплатну вторинну правову допомогу.

Мобільний пункт консультування, організований працівниками Галицького бюро правової допомоги, 25.07.2017 року запрацював у селах Нові Скоморохи, Нараївка та Кінашів Галицького району. Фахівці Галицького бюро правової допомоги здійснила виїзний прийом у приміщенні сільських рад мешканців зазначених населених пунктів.

Світлина від Івано-Франківський місцевий центр з надання БВПД.

За консультаціями та роз’ясненнями з правових питань звернулися громадяни із питаннями, що стосувалися порядку перерахунку пенсії, пільг для інвалідів дитинства, стягнення аліментів, оформлення спадщини, приватизації земельної ділянки. Працівниками бюро надано відповідні правові консультації та роз’яснення.

Світлина від Івано-Франківський місцевий центр з надання БВПД.

Після завершення консультування працівники бюро зустрілися із представниками сільської ради, розповіли про діяльністю бюро правової допомоги та узгодили питання співпраці, проведення виїзних прийомів громадян у приміщенні сільської ради, а також здійснення консультування дистанційно через телефонний зв’язок. На інформаційних стендах установи розміщено інформаційні листівки із зазначенням адреси та телефонів бюро правової допомоги.

Світлина від Івано-Франківський місцевий центр з надання БВПД.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

e-mail:  office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)