назад
07.07.16

Мобільний пункт консультування працював у Великому Чернятині

nExz7ugho w копия     Фахівці Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги побували у Великому Чернятині, де провели виїзний прийом громадян та зустрілися із секретарем сільської ради.

     У вівторок, 5липня, головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Ірина Вовнянко та начальник відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Олександр Росада провели виїзний прийом громадян у приміщенніВеликочернятинської сільської ради, що у Старокостянтинівському районі.

     Спеціалісти центру прийняли чотирьох громадян, які зверталися з питаннями про встановлення факту, що має юридичне значеннястягнення аліментів, виплати соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, визнання особи недієздатною та призначення опікуна.

     Після завершення виїзного прийому Ірина Вовнянко та Олександр Росада провели робочу зустріч із секретарем сільської ради. У розмові йшлося про роботу Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, порядок звернення до центру та категорії громадян, які мають право на адвоката за державний кошт.