назад

Про безоплатну правову допомогу – мешканцям Дунаєвеччини

DSC 0043     Працівники Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги надавали правові консультації та розповідали про безоплатну правову допомогу мешканця Дунаєвеччини.

     У середу, 6 липня, начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Аліна Задорожна разом із головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Вадимом Пархоменком провели виїзний прийом громадян у приміщенні Залісцівської сільської ради, що у Дунаєвецькому районі.

     За правовими консультаціями та роз’ясненнями чинного законодавства до фахівців звернувся місцевий житель, якого цікавив порядок оформлення спадщини та приватизації земельної ділянки.

     По завершенню роботи мобільного пункту консультування працівники місцевого центру відвідали сільський ФАП і Залісцівський будинок культури, де проінформували жителів села про діяльність місцевого центру та можливості отримання безоплатної правової допомоги.

     Цього ж дня відбувся візит до Нігинської сільської ради, мета якого — популяризація системи безоплатної вторинної правової допомоги та підвищення обізнаності громадян про роботу місцевого центру.

{gallery}img/novyny/2016/07_Lypen/07_03{/gallery}