назад
07.07.16

Рік роботи Олександрійського місцевого центру з надання БВПД: здобутки та перспективи

alexВ ефірі – «Редакції Олександрійського міського радіомовлення», директор Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Анатолій Руденко розповів слухачам про діяльність центру, яка поширюється на територію Олександрійського, Олександрівського, Світловодського, Знам’янського, Онуфріївського, Петрівського районів, міст Олександрії, Світловодська та Знам’янки, та обслуговує третину населення Кіровоградської області.
У своєму інтервю Анатолій Руденко розповів слухачам, що за рік роботи центру – було зареєстровано 1792 звернення громадян, надано 1318 консультацій і роз’яснень з правових питань, видано 360 доручень адвокатам для представлення інтересів осіб, які звернулись до центру, в судах.
Директор зауважив, що найбільше до центру звертаються малозабезпечені громадяни, учасники АТО, пенсіонери та інваліди з питань отримання соціальних виплат, перерахунку пенсій, нарахування житлових субсидій, отримання земельних ділянок, оформлення спадщини тощо.
Також Анатолій Руденко акцентував увагу на створенні бюро правової допомоги в районах, які нададуть можливість громадянам отримувати правову допомогу за місцем проживання.
Наприкінці виступу директор наголосив на тому, що громадяни, які потребують правової допомоги, можуть звертатися до Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який знаходиться за адресою:м. Олександрія, вул. Першотравнева, 18, контактні телефони (05235) 7-04-40, 7-04-04.
Прослухати повний радіовиступ: Слухати