назад

Мобільний пункт консультування в Турійському районному центрі зайнятості

IMG 133604 листопада 2016 року відбулася зустріч заступника начальника Турійського бюро правової допомоги Богдана Гута з директором Турійського районного центру зайнятості Олександром Швецем, в ході якої сторони обумовили виконання положень меморандуму про взаємодію та співпрацю, укладеного 1 листопада 2016 року між Державною службою зайнятості (Центральним апаратом) та керівництвом Координаційного центру з надання правової допомоги.

З метою реалізації прав громадян на безоплатну правову допомогу прийнято рішення про створення на базі Турійського районного центру зайнятості мобільного пункту консультування та розроблено графік прийому працівниками Турійського бюро правової допомоги.
Відповідно до затвердженого графіку 07 листопада 2016 року в приміщенні Турійського районного центру зайнятості заступник начальника Турійського бюро правової допомоги Богдан Гут провів прийом громадян.

IMG 1331
Під час прийому за наданням безоплатної правової допомоги звернулося четверо осіб, яких цікавили питання соціального забезпечення, трудового, житлового та спадкового права.
Зокрема, громадянин О. звернувся з питанням реєстрації права власності на квартиру у зв’язку із виділенням нерухомого майна в натурі власнику майнового паю члена колективного сільськогосподарського підприємства.
Працівник Турійського бюро правової допомоги надав наступне роз’яснення:
Відповідно до п. 51 Порядку державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень для державної реєстрації права власності у зв’язку із виділенням нерухомого майна в натурі власникам майнових паїв членів колективних сільськогосподарських підприємств подаються:
1) свідоцтво про право власності на майновий пай члена колективного сільськогосподарського підприємства (майновий сертифікат) з відміткою підприємства правонаступника реорганізованого колективного сільськогосподарського підприємства про виділення майна в натурі, засвідчене підписом керівника такого підприємства та печаткою;
2) акт приймання-передачі нерухомого майна.

Довідково:
Працівники Турійського бюро правової допомоги проводять прийом громадян з метою надання безоплатної правової допомоги в приміщенні Турійського районного центру зайнятості щопонеділка з 10:00 до 12:00.

Турійське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт Турійськ, вул. Луцька, 23.
Тел.: (03363) 2-23-86. (пн-пт з 9:00 до 18:00).

Турійський районний центр зайнятості знаходиться за адресою: смт Турійськ, вул. Луцька, 22.
Тел.: (03363) 2-13-89.