назад

Моніторинг діяльності Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

gol

Сьогодні 24 жовтня директор Регіонального центру Василь Овдіюк здійснив робочий візит до Сарненського МЦ, під час якого заслухав звіти про виконану роботу директора Сарненського МЦ Миколи Павлюка та керівників структурних підрозділів. Основна увага була закцентована на забезпеченні виконання нових функцій системи безоплатної правової допомоги та новостворених підрозділів місцевих центрів, в т.ч. бюро правової допомоги.


  З початку року Сарненським МЦ було отримано 967 звернень клієнтів, видано 186 доручень на надання вторинної правової допомоги, проведено 189 правопросвітницьких заходів. Також до центру звернулася 31 особа з питань доступу до електронних сервісів мін’юсту та реєстрації громадських формувань.

 

1

Надання консультацій і роз’яснень громадянам, представництво їх інтересів в судах та інших державних органах, правопросвітництво, забезпечення доступу до електронних сервісів мін’юсту та реєстру громадських формувань – усе це було визначено пріоритетними завданнями в роботі місцевого центру.

2

Після проведення робочої наради директор РЦ Василь Овдіюк провів прийом громадян, за результатами якого троє жителів Сарненщини отримали консультації, а щодо одного прийнято рішення про надання вторинної правової допомоги.

3