назад
14.11.17

Моніторинг роботи бюро правової допомоги Кропивницького місцевого центру

01З 8 по 13 листопада, з метою проведення моніторингу діяльності бюро правової допомоги, представники Кропивницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснили виїзди до Устинівського, Компаніївського, Долинського, Новгородківського та Новомиргородського бюро правової допомоги.
У складі моніторингової групи працювали представники Кропивницького місцевого центру з надання БВПД – Олена Морозова, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги, Вячеслав Піньковський, начальник відділу підтримки та розвитку інфраструктури та Ірина Приходченко, головний бухгалтер, начальник відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку.
Під час робочої поїздки до бюро правової допомоги, моніторингова група Кропивницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проаналізувала такі напрямками роботи бюро, як планування та проведення правопросвітницької роботи, якість надання правової інформації та консультацій, забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України, налагодження співпраці зі ЗМІ, дотримання вимог охорони праці та пожежної безпеки.
 
02
 
Олена Морозова зорієнтувала колег на необхідності підвищення якості проведення комунікативних та правопросвітницьких заходів, виїздів до громад задля підвищення правової обізнаності та грамотності громадян, надання їм правової допомоги на місцях.
Також наголосила на необхідності активізації співпраці з органами місцевого самоврядування в напрямку затвердження «Програм надання безоплатної правової допомоги».
 
03
 
Під час візиту до бюро правової допомоги,  моніторингова група вивчила проблемні питання, які виникають у працівників бюро та проаналізувала результати опитування суб’єктів права на безоплатну правову допомогу щодо потреб та рівня їх задоволеності роботою бюро правової допомоги.
Також, провели спостереження щодо якості та повноти надання фахівцями бюро правових консультацій.
 
04
 
05
 
До Кропивницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка (Дворцова), 64/53, тел. (095)87-662-33, (0522) 32-08-24.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.
Адреси бюро правової допомоги:
Долинське бюро правової допомоги 
м. Долинська, вул. Шевченка, 59
 Компаніївське бюро правової допомоги
смт Компаніївка, вул. Паркова, 4 
 Новомиргородське бюро правової допомоги
м. Новомиргород, вул. Соборності, 106
 Новгородківське бюро правової допомоги 
смт Новгородка, вул. Центральна, 1 
 Устинівське бюро правової допомоги
смт Устинівка, вул. Благодатна, 1.