назад

Співпраця у рамках проекту Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!»

Foto 11З метою інформування населення про загальнонаціональний проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», Володимир-Волинським місцевим центром та підпорядкованими бюро правової допомоги спільно з Головним територіальним управлінням юстиції проводяться правопросвітницькі заходи.

10 листопада 2017 року в.о. начальника Шацького бюро правової допомоги Роксоланою Цвид спільно зі спеціалістами відділу державної реєстрації нормативно-правових актів Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Волинській області проведено інформування жителів Шацького району у рамках проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!». З метою підвищення рівня правових знань та посилення спроможності захищати свої права, громадян ознайомлено з новаціями Міністерства юстиції України та розповсюджено інформаційні видання Мін’юсту «Юстиція – відкрита для людей».

Foto 33

Цього ж дня відбулася зустріч за круглим столом фахівців Іваничівського бюро правової допомоги, Іваничівського районного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Волинській області та сектору з питань фізичної культури і спорту Іваничівської районної державної адміністрації. Начальник Іваничівського бюро правової допомоги Надія Адамович розповіла про основні меседжі проекту «Я МАЮ ПРАВО!», про права громадян та механізми їх захисту. Начальник Іваничівського районного відділу ДРАЦС Антоніна Чміль ознайомила присутніх із такими новаціями Міністерства юстиції України, як «Он-лайн будинок юстиції», «Шлюб за добу» та «Свідоцтво про народження у пологовому будинку».

Foto 11

Під час зустрічі присутні обговорили концепцію правопросвітницьких заходів, що будуть спільно проводитись упродовж поточного місяця.

Foto 22

Довідково:
Шацьке бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Шацьк, вул. 50-років Перемоги, 1б, тел. (03355) 2-08-47, е-mail: shatske@legalaid.lt.ua
Іваничівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт Іваничі, вул. Банківська, 6, тел. (03372) 2-20-19, е-mail: ivanychivske@legalaid.lt.ua