назад

Моніторинг роботи Житомирського місцевого центру з надання БВПД

27.06.2017 - monitoring 126 червня моніторингова група у складі представників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області – начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Олег Врублевський, начальник відділу забезпечення якості надання правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Тимур Кашапов, начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Олена Герасименко, головний спеціаліст відділу фінансів, контактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Олена Тарасенко здійснили виїзний моніторинг роботи Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час візиту до Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги моніторингова група обговорила з фахівцями місцевих центрів ряд питань, пов’язаних із роботою відділів правової інформації та консультацій; організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами; представництва; правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання БППД; фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку; організації роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу; підтримки та розвитку інфраструктури.

27.06.2017 - monitoring 4
27.06.2017 - monitoring 5

Начальник відділу організації надання БВПД Олег Врублевський, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Тимур Кашапов та головний спеціаліст відділу фінансів,контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Олена Тарасенко провели навчальний тренінг на тему: «Обговорення пілотного проекту «Офіси громадського захисту» у Житомирській області та питань, що виникають при звітуванні адвокатами за наданні послуги» для працівників відділів організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами, представництва, правової інформації та консультацій Житомирського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги, та з адвокатами, які надають БВПД.

27.06.2017 - monitoring 3

З метою покращення якості роботи Житомирського місцевого центру моніторингова група надала консультативно-методичну працівникам центру у виконанні ними своїх основних завдань та функцій.

27.06.2017 - monitoring 2

За результатами моніторингу готуватиметься відповідна інформаційно-аналітична довідка та пропозиції щодо комплексу заходів, спрямованих на покращення роботи бюро, коригування поточного стану та досягнення поставлених цілей, ефективне та раціональне використання матеріальних, фінансових та людських ресурсів.

27.06.2017 - monitoring 1

Довідково:
Житомирський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Гагаріна, 47, тел.: (0412) 43-15-89.