назад
17.07.17

Моніторингові візити до місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги на Вінниччині

11 07 17 3З 11 по 14 липня 2017 року, фахівці Регіонального центру з надання БВПД здійснили виїзні планові спостереження до Вінницького, Гайсинського, Козятинського та Томашпільського місцевих центрів з надання БВПД.

Перший виїзд був здійснений директоркою Регіонального центру Мариною Лукіяновою та Анастасією Семенюк до Вінницького місцевого центру з надання БВПД. Шляхом спілкування з працівниками центру були проаналізовані дані про виконання річного плану з надання БВПД та статистична інформація щодо показників діяльності центру.

11 07 17 2

З метою вивчення та аналізу результатів опитування клієнтів щодо потреб та рівня їх задоволеності отриманою правової допомогою, в кожному місцевому центрі встановлені закриті скриньки з написом «Для відгуків». Туди клієнти мають змогу покласти власноруч заповнену анкету опитування чи вкинути будь-який інший відгук довільної форми. Під час виїздів, із даних скриньок вилучили 79 анкет для подальшого опрацювання. На підставі отриманих результатів можуть бути винесенні пропозицій щодо вдосконалення процесів діяльності місцевих центрів з надання БВПД. 

11 07 17 1

Щоквартальний моніторинг діяльності місцевих центрів включає:

– перевірку якості надання первинної і вторинної правової допомоги працівниками центру;

– аналіз правопросвітницької роботи;

– аналіз роботи із забезпечення доступу до електронних сервісів Мін’юсту;

– аналіз участі у реалізаціях грантових проектів;

– спостереження за управлінням персоналу місцевого центру;

– аналіз стану матеріально-технічного забезпечення.

Якість надання безоплатної правової допомоги також оцінюється шляхом проведення опитувань клієнтів по телефону.

Моніторинг здійснюється відповідно до Методичних рекомендацій щодо здійснення моніторингу діяльності місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги затверджених Наказом Координаційного центру з надання правової допомоги №145 від 26 квітня 2017 року.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області працює за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106