назад

На апаратній нараді у Недригайлові інформували про роботу бюро правової допомоги

KoM 171011 1110 жовтня начальник Недригайлівського бюро правової допомоги Ірина Валюх взяла участь у апаратній нараді Недригайлівської районної державної адміністрації. Ірина  Валюх проінформувала присутніх  про роботу Недригайлівського бюро правової допомоги з питань забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги жителів Недригайлівського району. Зокрема, вона зазначила: «За 9 місяців роботи працівниками бюро було зареєстровано 696 звернень  від жителів району різних категорій правових питань та видано 18 наказів на представлення інтересів громадян у суді. Найбільша кількість питань – спадкове, договірне право та соціального захисту. Малозабезпечені, ветерани війни, особи з інвалідністю та внутрішньо переміщені особи отримали адвоката за рахунок держави. За весь період діяльності спеціалісти бюро здійснили 8 представництв  інтересів у суді».

Ірина Іванівна також роз’яснила, що кожен громадян України має право звернутися за отриманням безоплатної правової допомоги до бюро правової допомоги або Конотопського місцевого центру та інформувала учасників наради про можливість користування послугами Сумського контакт-центру, основним завданням якого є надання правової інформації, консультацій та роз’яснень з правових питань усім, хто звертається на єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги0-800-213-103.

Довідково

Для забезпечення та реалізації своїх прав та інтересів, громадяни можуть звернутися до Недригайлівського бюро правової допомоги за адресою: вул. Сумська, 13, смт Недригайлів, Сумська область.

Тел. (05455)5-25-28, 5-25-29.

Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0(800) 213 103.