назад

На Березнівщині запрацювало бюро правової допомоги

gol

Вчора відбулося відкриття ще одного структурного підрозділу Сарненського місцевого центру з надання БВПД – Березнівського бюро правової допомоги.

 

Привітати новопризначених працівників бюро прийшли представники органів державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронних органів та місцеві адвокати.

 

Директор Сарненського місцевого центру Микола Павлюк спершу привітав усіх присутніх з відкриттям бюро правової допомоги у м. Березне та представив керівника установи – Миколу Ничипорука.

 

1

 

Він також розповів, що головною метою створення бюро правової допомоги є спрощення доступу громадян до правосуддя та зазначив основні функції, які покладені на бюро. В свою чергу керівники району та міста запевнили про співпрацю та висловили надію, що бюро правової допомоги принесе значну користь жителям краю в плані правового захисту та правопросвітництва.

 

3

 

Тож для отримання правової допомоги просимо звертатись у Березнівське бюро правової допомоги, яке знаходиться за адресою м. Березне, вул. Київська, 9 (приміщення ЦНАПу та статистики), тел. (067) 836 50 41, (096) 117 38 45.

 

4