назад

На Гадяччині підвели підсумок роботи з правової освіти населення

Gadyach MKMR 22.12.16

23 грудня 2016 року заступником начальника відділу «Гадяцьке бюро правової допомоги» Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Іриною Калініченко взято участь у засіданні МКМР з правової освіти населення у Гадяцькому районі.

Ірина Калініченко повідомила раду про заходи, які проводилися працівниками відділу «Гадяцьке бюро правової допомоги» Другого полтавського МЦ з надання БВПД до Всеукраїнського тижня права, досягнення та успіхи за три місяці роботи бюро, а також розповіла про заплановані заходи на І квартал 2017 року. В ході засідання обговорені також шляхи подальшої взаємодопомоги та взаємодії установ та відділів Гадяцької райдержадміністрації з відділом «Гадяцьке бюро правової допомоги» задля підвищення правової освіти громади Гадяччини.

Окрім цього, всіх присутніх поінформовано про мету, цілі, завдання системи безоплатної правової допомоги, про можливість отримання доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України безпосередньо на прийомі у відділі «Гадяцьке бюро правової допомоги» Другого полтавського місцевого центру з надання БВПД за адресою: м. Гадяч вул. Шевченка 5, контактний номер телефону (05354) 3-25-05, задля поширення інформації серед мешканців Гадяча та району.