назад

Проведено семінар для учасників АТО

21.12.2016 seminar mash

На виконання Меморандуму про співпрацю між Другим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Машівським районним центром зайнятості, головний спеціаліст відділу «Машівське бюро правової допомоги» Вікторія Черкасова взяла участь у інформаційному семінарі для військовослужбовців та учасників АТО.

Вікторія Черкасова проінформувала учасників антитерористичної операції та членів їх сімей про діяльність бюро, яке знаходиться по вулиці Незалежності, 111 (другий поверх), повідомила графік його роботи та надала інформацію щодо можливості отримання ними безоплатної правової допомоги.

По закінченню заходу працював виїзний дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги. Цього дня громадяни отримали роз’яснення стосовно отримання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, виплати одноразової грошової допомоги та звільнення від сплати відсотків по кредиту під час перебування в зоні АТО.

Нагадуємо, що кожен, хто потребує безоплатної правової допомоги, доступу до он-лайн сервісів Мін’юсту може завітати до бюро правової допомоги за адресою: сел. Машівка, вул. Незалежності, 111, тел. 9-14-11, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).