назад

На Городоччині та Старосамбірщині проводили роз’яснення земельної реформи

Gorogok zemУпродовж 16 та 17 серпня 2017 року фахівці системи безоплатної правової допомоги Львівщини у рамках проведення комплексу заходів з роз’яснення земельної реформи здійснювали виїзди мобільних груп у села Стара Сіль та Галичани.

Так, 16 серпня Другим львівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено, згідно з графіком, виїзд у мобільну точку доступу – село Галичани, що на Городоччині.

З цією метою заступник начальника Городоцького бюро правової допомоги Наталія Гапка, начальник Головного територіального управління юстиції у Львівський області Ярослав Жукровський, начальник Городоцького районного відділу державної виконавчої служби Юрій Ледвій здійснили прийом громадян у Галичанівській сільській раді спільно з головою сільської ради Олегом Карапінкою.

Gorodok zem2

Варто зазначити, що найболючіше питання для мешканців села – це виділення на місцевості земельних ділянок власникам земельних часток (паїв).

Під час зустрічі також були обговорені питання незаконного використання фермерами земельних ділянок без належного оформлення договорів оренди.

Окрему увагу було приділено порядку спадкування паїв.

17 серпня Самбірським центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснено виїзд фахівця Старосамбірського бюро правової допомоги у село Стара Сіль Старосамбірського району.

Прийом громадян відбувся у мобільній точці доступу до системи безоплатної правової допомоги, яка знаходилась в сесійному залі сільської ради. Разом з Уляною Старосельською, головним спеціалістом Старосамбірського бюро правової допомоги, прийом громадян проводив заступник начальника Старосамбірського відділу ДВС – Андрій Винар.

Sambir zem2

На заході були присутні працівники Старосолянської сільської ради: секретар сільської ради Марія Туркас та інспектор з соціальних питань Марія Здреник.

Усім присутні отримали роз’яснення з питань земельної реформи та порядку приватизації земельних ділянок. Під час прийому розповсюджено методичні та інформаційні матеріали.

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у

Другому львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Львів, вул. Винниченка, 30; тел.(032) 255-65-71

Городоцькому бюро правової допомоги:

м. Городок, вул. Львівська, 1а; тел.(03231)30-401

Самбірському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

м. Самбір, вул. Мазепи, 13; тел.(03236) 606-54.

Старосамбірському бюро правової допомоги:

м. Старий Самбір, вул. Лева Галицького, 114; тел.(03238)2-30-03.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).