назад

На Ізяславщині розповідали про безоплатну правову допомогу та надавали правові консультації

IMG 1193     У селі Ліщанах працівники Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели прийом мешканців будинку-інтернату для громадян похилого віку та обговорили можливості співпраці з головою сільради.

     20 травня начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Святослав Футій та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Юлія Школьнік провели зустріч із колективом Ліщанського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів. Працівникам закладу розповіли про напрями роботи Шепетівського місцевого центру, пояснили положення Закону України “Про безоплатну правову допомогу”, які стосуються надання такої допомоги соціально незахищеним верствам населення у цивільних та адміністративних справах, а насамкінець відповіли на запитання присутніх.

     Відтак Святослав Футій провів прийом мешканців будинку інтернату. До дистанційного пункту консультування звернулося четверо громадян, яких, зокрема, цікавили питання спадкування, соціального забезпечення та переоформлення паїв.

     Юлія Школьнік відвідала з робочим візитом Ліщанську сільську раду, де зустрілася з сільським головою Олександром Лехом. Говорили про функції, які виконує Шепетівський місцевий центр з надання БВПД, можливості захисту порушених прав громадян у цивільному та адміністративному судочинстві, піднімали також питання взаємодії задля надання безоплатної правової допомоги мешканцям села. У приміщенні сільської ради розмістили інформаційні матеріали з контактами Шепетівського місцевого центру.

{gallery}img/novyny/2016/05_Traven/24_01{/gallery}