назад
14.05.18

На Кіровоградщині триває конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги

01В ефірі телепередачі «Ранкова кава» заступник директора Регіонального центру з надання БВПД Олена Шишкарьова та адвокат Анастасія Шепеленко розповіли телеглядачам, де на Кіровоградщині можна отримати безоплатну правову допомогу та нагадали про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Олена Шишкарьова нагадала телеглядачам, що безоплатну вторинну правову допомогу представляють центри з надання БВПД та адвокати. 
Безоплатна правова допомога включає такі види послуг, як захист, здійснення представництва в судах та інших органах, складення документів процесуального характеру.
Сьогодні на Кіровоградщині правову допомогу надають Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який представляє інтереси громадян у кримінальних справах та три місцеві центри – Голованівський, Кропивницький та Олександрійський, які надають безоплатну правову допомогу в цивільних та адміністративних справах, а також 18 бюро правової допомоги.
Також вона повідомила про проведення з 2 травня по 21 червня 2018 року конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги та розяснила епапи цього конкурсу.
За додатковою інформацією можна звернутись до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області за адресою: вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, тел. (0522)37-12-50, 32-07-97, 0991048038.
 
{youtube}LX3A9GVzAQY{/youtube}