назад

На Львівщині триває правопросвітницька кампанія «Я маю право голосу!»

Lviv Centr vybory2Про підвищення правової обізнаності громадян у контексті реалізації своїх виборчих прав йшлося під час реалізації правопросвітницької кампанії «Я маю право голосу!» на Львівщині.

Так, Городоцька центральна районна бібліотека та Будинок культури стали осередком проведення інформаційних семінарів щодо виборчих прав громадян та механізмів їх реалізації.

Семінари щодо виборчих прав для різних цільових аудиторій: для осіб похилого віку; осіб, які вперше йдуть на вибори; для працівників навчальних закладів та бібліотеки провела фахівець Городоцького бюро правової допомоги.

Lviv Centr vybory1

Активізація правосвідомості громадян, які будуть голосувати вперше – таке завдання інформаційного семінару “Молодь у виборах”, який провела фахівець Жовківського бюро правової допомоги за співпраці з Жовківська районна філія Львівського обласного центру зайнятості.

Детальну інформацію з питань отримання правової допомоги дізнавайтесь у Львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Львів, вул. Винниченка, 30; тел.(032) 255-65-71.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).