назад

На Львівщині відбулись навчання правоохоронців з питань надання безоплатної правової допомоги затриманим особам

 Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігор Микитин провів низку навчань для керівників підрозділів поліції у містах Стрий, Дрогобич та Самбір.

Навчання правоохоронців також проводив старший інспектор з особливих доручень Управління забезпечення прав людини Національної поліції України Андрій Британ.

Участь у тренінгах взяли начальники слідчих відділів, відділів (секторів) карного розшуку, груп реагування патрульної поліції, сектору превенції патрульної поліції та інші.

Ігор Микитин та Андрій Британ детально розглянули аспекти надання безоплатної вторинної правової допомоги, зокрема, особам, до яких застосовано адміністративне затримання чи адміністративний арешт, затриманим за підозрою у вчиненні злочину, до яких як запобіжний захід обрано тримання під вартою та іншим особам.

Поліцейські отримали спеціально розроблені пам’ятки, а також коментарі до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській  області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).