назад

На Одещині система БПД розширює коло партнерів

Вчора, 22 березня, на базі Одеського державного університету внутрішніх справ відбулась робоча зустріч стейкхолдерів.

У заході взяли участь директорка Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області Світлана Клішина, ректор Одеського державного університету внутрішніх справ Дмитро Швець, проректор університету полковник поліції Максим Корнієнко, директор Інституту права та безпеки д.ю.н., професор Андрій Бабенко та представниця координаційної ради курсантсько-студентського самоврядування Анаріна Лиса.

Під час зустрічі учасники обговорили особливості організації навчального процесу в умовах воєнного стану, сучасні виклики та потреби ринку праці, визначилися з основними вимогами, які роботодавець пред’являє до працівників.

Система БПД зацікавлена у співробітництві з ОДУВС як у науковій так і в освітянсько-практичній галузях. Для кращих випускників університету ми завжди готові надати робочі місця», – зазначила Світлана Клішнина.

За результатами зустрічі директорка Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області Світлана Клішина та ректор ОДУВС полковник поліції Дмитро Швець підписали договір про співпрацю та про проходження практики здобувачами вищої освіти Одеського державного університету внутрішніх справ у структурних підрозділах Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області.

Підписання договору передбачає взаємний обмін досвідом з метою поліпшення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та їх практичного застосування, а також створення спільноти кваліфікованих юристів та їх залучення до роботи в системі БПД в Україні.

У документі визначені основні положення з організації і проведені практики здобувачів вищої освіти університету в структурних підрозділах бази практики.

Регіональний центр як база практики буде здійснювати постійний контроль за організацією та проведенням практики, аналізувати її результати, та розробляти рекомендації щодо її вдосконалення. Здобувачі вищої освіти безпосередньо будуть брати участь в практичній діяльності, виконанні конкретних завдань в межах посадових обов‘язків та навчальної програми з урахуванням спеціальності.