назад

На робочій нараді обговорювали поточне виконання плану роботи Регіонального та місцевих центрів за ІІ квартал

23.05.2016 - robnarada 123 травня директор Регіонального центру Олександр Гербеда провів робочу нараду, в якій взяли участь керівники структурних підрозділів.

Перед початком наради Олександр Гербеда урочисто привітав заступника директора Регіонального центру Наталію Радушинську, яка посіла 3 місце у Відкритому чемпіонаті м. Житомира у гонці з велосипедного спорту серед ветеранів.

Учасники робочої наради виступили з повідомленнями щодо виконання плану роботи Регіонального та місцевих центрів за минулий тиждень.

Начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Олена Герасименко розповіла про продовження інформаційної кампанії стосовно проведення відкритого конкурсу на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги.

Також вона повідомила, що 25 травня спеціалістів Регіонального та місцевого центрів запросили на круглий стіл для випускників професійно-технічних навчальних закладів із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Захід організовує Житомирський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

Начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Олег Врублевський доповів, що за минулий тиждень було видано 30 доручень адвокатам. З них для здійснення захисту за призначенням 14, для надання БВПД під час затримання осіб 12, для про проведення ОПД 1 доручення, а також за заявами засуджених осіб 3 доручення.

Головний бухгалтер Регіонального центру Ольга Березовська відмітила активну роботу з опрацювання актів виконаних робіт, які постійно надходять на оплату від місцевих центрів. Зокрема, за минулий тиждень оплатили 110 тис. грн за надані адвокатами послуги.

23.05.2016 - robnarada 2 23.05.2016 - robnarada 3