назад

На теренах новоствореної об’єднаної громади

З метою забезпечення рівного доступу громадян до правосуддя, а також для підвищення ефективності роботи з розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги, згідно графіку 6 листопада 2015 року Володимир-Волинським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, проведено виїзний прийом громадян в місті Устилуг, мешканці якого одні із перших в Україні і перші в області об’єдналися в першу міську територіальну громаду, до складу якої приєдналося сім сільських рад.

Під час прийому громадянам, що звернулися за правовою допомогою, було надано консультації з юридичних питань, проінформовано про передбачені законодавством шляхи надання первинної та вторинної правової допомоги. А також проведено вуличне інформування жителів громади.
    Під час робочої зустрічі з міським головою Устилуга Поліщуком В.Р. було обговорено проблемні питання жителів громади, в тому числі і проблеми, які виникли в результаті об’єднання громад. Шляхи подальшої співпраці між місцевим центром та Устилузькою міською радою було відображено у підписаному меморандумі про співпрацю.

DSCN7844

DSCN7842

DSCN7763